Inpakken

Dankzij onze hooiwagen, die uitgerust zijn met luchtremmen en luchtvering, zijn we in staat om grote volumes voordrooghooi snel en veilig naar de hoeve te brengen om deze in te pakken. Hierbij zijn we aangekomen aan de derde en laatste stap van het productieproces. 

De balen worden per twaalf met de heftruck naar de wikkelunits gebracht om ingepakt te worden. Het lossen gebeurt met een semi-zelf ontwikkelde klem om de balen zo min mogelijk te beschadigen en te vervuilen.

De balen worden met een, voor ons op maat ontwikkelde, autonome wikkelaar ingewikkeld met UV-bestendige kwaliteitsfolie. Het inpakken gebeurt binnen. Zo zijn we in staat om elke baal handmatig te controleren op beschadigingen en zo de kwaliteit van de balen zo hoog mogelijk te houden. Door deze manier van werken zijn de balen afgeschermd van alle elementen die schade aan de verpakking kunnen veroorzaken, zoals vogels, weersomstandigheden en transportschade.

Na het inpakproces worden de balen met de heftruck in de loods gestapeld in afwachting van een verzending naar de klant. Een gezonde voeding in een nette verpakking, daar draait het bij ons om.

Om foto's te bekijken over het inpakken en/of nog andere foto's in het fotoboek, klik dan hier.